ODBIERZ TWÓJ BONUS :: »

Opinie czytelników - Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła. Wydanie II (6)

55

2020-07-04
bez podpisu
Bardzo dobrze podana wiedza. Polecam
2023-01-02
bez podpisu
Bardzo dobra książka
2013-01-31
Dominika Stokłosa , księgowa
Tak książka jest podstawa każdej osoby uwielbiającej połączenie kulinarii i fotografii, lub po prostu prowadzącej bloga kulinarnego. zawarte są w niej wszystkie podstawowe informacji , zarówno dla osoby początkującej , jak i już bardziej profesjonalnych fotografików. Wszystko świetnie pokazane na przykładach i wytłumaczone prostym , zrozumiałym językiem. Czyta się ją przyjemnie i łatwo przyswaja zawarte w niej informacje.
2019-09-17
Piotr Saweczko z www.foodphoto.pl
Ciekawa książka wprowadzająca w świat fotografii kulinarnej.
2013-01-16
Jolanta Kowalska , Pedagog
Jest to pozycja która odkryła przede mną tajniki fotografii kulinarnej. Różnorodność tematów opisanych w książce od metod po techniki i gotowe pomysły pozwoliły mi ze swobodą i komfortem uczyć się fotografii od A do Z. Książka to doskonały przewodnik dla osób gotujących i fotografujących.
2015-02-12
bez podpisu
Zdecydowanie cenna jedynie dla początkujących. Dokładnie omówione podstawy fotografii, bez zbędnego lania wody. Natomiast zdjęcia dalekie od arcydzieł, zaczynasz powątpiewać, czy możesz się czegoś nauczyć od osoby, która robi zdjęcia zaledwie poprawne. W tej tematyce polecam książkę Helene Dujardin, przepiękne fotografie i ogrom wiedzy.